A global library of emails updated daily on various topics like An Inspirational Thought, Motivational Thought, Funny Emails, Funny Pictures, Jokes, interesting Facts, Hot Actress Pictures, Cute Pictures, Sports, Cars, Bikes and many more.

Tuesday, September 2, 2008

Lateral Thinking

I am sure you have heard of Lateral Thinking ..
and have, maybe, seen this. .


Just Check This Out


Scroll down slowly and be honest to yourself.

Think like a wizard . . .



man
1. ------------
board



Ans. = man overboard

Okay, let's see if you've got the hang of it.



stand
2. ------------
i






Ans. = I understand



OK . . .

Got the drift ?



Let's try a few now and see

how you fare ?

3. /r/e/a/d/i/n/g/

;

Ans. = reading between the lines



4. r
road
a
d




Ans. = cross road



Not having a good day now, are you ?

Redeem yourself.










5. cycle
cycle
c ycle




Ans. = tricycle



Not easy to figure out ha!












0
6. ------------
M.D.
Ph.D.





Ans. = two degrees below zero










C'mon give it a little thought ! !










knee
7. ------------
light





Ans. = neon light

( knee - on - light )



U can prove u r smart by getting this one.



ground
8. ---------------
feet feet feet feet feet feet







Ans. = six feet underground










Oh no, not again ! !












9. he's X himself




Ans. = he's by himself










Now u r messing up big time.










10. ecnalg




Ans. = backward glance



Not even close ! !










11. death ... life





Ans. = life after death



Okay last chance ..................

12. THINK




Ans. = think big ! !

No comments: